More power, more fun...

Datatechnic chiptuning, het juiste adres...

Home »
»
Chiptuning

Kies uw autoChiptuning-hotline: 0547-271672

Voor iedere auto een uniek maatwerk geschreven programma!

Uw wensen worden verwerkt in onze software!

Chiptuning Toyota

Chiptuning voor het beste rendement uit uw Toyota. Met brandstofbesparing, meer vermogen, verbeterde trekkracht, soepeler rijgedrag.


Selecteer uw type Toyota in de onderstaande tabel


Auris

AURIS 2006>AURIS 2012>AURIS 2015>AURIS TS 2012>AURIS TS 2015>AVENSIS 2003>AVENSIS 2009>AVENSIS 2015>AVENSIS WAGON 2003>AVENSIS WAGON 2009>AVENSIS TOURING SPORTSAVENSIS VERSO

.

AYGOCELICACOROLLA 2004>COROLLA VERSO

.

DYNAFORTUNERGT 86HIACEHILUXIQLANDCRUISER 150 2009>LANDCRUISER 200 2008>LANDCRUISER V8

.

PRIUSPRIUS WAGONRAV4TUNDRAURBAN CRUISER

Verso

VERSO 2007>VERSO 2013>VERSO-SYARIS 2005>YARIS 2011>YARIS VERSO 2003>

Chiptuning Toyota


Wij voorzien uw auto van een duidelijk merkbare vermogenstijging, en als leuke bijkomstigheid wordt uw auto ook nog eens tot 15% zuiniger.


Chiptuning toyota iq

   

Chiptuning van Datatechnic is mogelijk voor alle modellen van Toyota

Heeft u nu een diesel of een benzinemotor, onze programmeurs schrijven een maatwerk tuning programma voor iedere auto.

Domweg kopiëren van chiptuning software kan leiden tot aanzienlijke schade aan uw motor, daarom schrijven wij voor iedere auto een uniek programma.


   

Toyota aygo chiptuning

Datatechnic voorziet uw toyota aygo zonder enige moeite van een perfecte chiptuning. Kan uw auto ook wel iets extra's gebruiken, neem dan contact op met één van onze medewerkers, en laat u uitvoerig uitleggen wat er met uw aygo mogelijk is.

  toyota aygo chiptuning


   

Neem direct contact op met ons verkoopteam voor meer informatie over uw Toyota

Datatechnic helpdesk

Datatechnic

Spechthorstdwarsweg 9

7471 GJ Goor

Tel: 0547-271672

Datatechnic, Kwaliteit door jarenlange ervaring...

Rijervaring Toyota IQ

Een paar weken geleden hebben jullie mijn toyota IQ aangepakt. Niet alleen chiptuning, maar ook de pedaaltuning is geinstalleerd. Voor de ingreep ben ik heen er weer gereden naar het zuiden van Frankrijk. Na de ingreep hetzelfde gedaan en erg genoten van het resultaat. Het blijft natuurlijk een klein motortje, maar de flauwe hellingen op deze rit werden duidelijk gemakkelijker genomen. De snelheid is er beter in te houden. Het motortje is wat meer bijterig. De gaspedaaltuning is heerlijk op schakelrijke trajecten, en en natuurlijk ook te merken bij een tandje terug om even in te halen. Het koppel onderin is zeker verbeterd. De hele rit is er stevig doorgereden. Tot mijn verbazing kwam het verbruik uit op een riante 1:19 !! En dat bij veelvuldig gebruik van de airco!

Je begrijpt dat ik dik tevreden ben over wat jullie hebben bereikt.

Hartelijke groet van Lex Kruijer


   

Toyota is wellicht de bekendste fabrikant van Japan. Het merk heeft een ijzersterke reputatie. Lage onderhoudskosten en een ongekend lange levensduur zijn kenmerkend voor dit sterke merk. Sommige modellen lopen al zo lang dat de jongste kopers en gebruikers hun hele leven al niet anders weten dan dat dit type op de markt is. Denk aan Corolla, Carina,Celica en je weet meteen het model. Toyota is vertegenwoordigd in alle takken van automobielen, van kleine modellen zoals de IQ, Aygo, Yaris tot ruimtemodellen zoals de Picnic en Previa. Ook zijn er modellen bij die het inmiddels al geschopt hebben tot aparte raceklasse. Denk daarbij aan de MR2. Ook het MKB voelt zich thuis bij dit merk met een Hiace en Hilux. Daarnaast heeft het merk wereldwijd een positie veroverd met de Landcruiser. Dit type loopt ook al tientallen jaren en heeft in landen zoals Australie de markt van landrover totaal overgenomen. De term onverwoestbaar komt daar direct in beeld. In de Outback is niet altijd een monteur onder handbereik, daar moet ie het gewoon doen. En dus doet ie het ook, spreekwoordelijk, altijd. Natuurlijk levert Datatechnic een even betrouwbare tuning voor alle modellen en alle motoren van dit sterke merk. Met of zonder besparing, met al of niet een automaat of LPG, het maakt ons niet uit. Na meer dan 18 jaar ervaring kunnen we stellen: Datatechnic, een vertrouwd gevoel, een vertrouwd adres. We hebben alle diagnoseapparatuur in huis voor een meting en controle voor en na het tunen.« Terug naar het overzicht