More power, more fun...

Datatechnic chiptuning, het juiste adres...

Home »
»
Chiptuning

Kies uw autoChiptuning-hotline: 0547-271672

Voor iedere auto een uniek maatwerk geschreven programma!

Uw wensen worden verwerkt in onze software!

Chiptuning Volkswagen

Chiptuning voor het beste rendement uit uw Volkswagen. Met brandstofbesparing, meer vermogen, verbeterde trekkracht, soepeler rijgedrag.


Selecteer uw type Volkswagen in de onderstaande tabel

AMAROKBEETLEBEETLE CABRIOBORABORA VARIANT

Caddy

CADDYCADDY 2015>

.

CARAVELLECCCORRADOCRAFTER

Cross

CrossGOLFCrossPOLOCrossTOURANEOSFOX

Golf

GOLF IIIGOLF IVGOLF VGOLF VIGOLF VIIGOLF PlusGOLF SportsvanGOLF III VARIANTGOLF IV VARIANTGOLF V VARIANTGOLF VI VARIANTGOLF VII VARIANTGOLF III CABRIOGOLF VI CABRIO

.

JETTALTLUPOMULTIVAN

Passat

PASSAT B3 1990+PASSAT B4 1993+PASSAT B5 1996+PASSAT B5 2000+PASSAT B6 2005+PASSAT B7 2010+PASSAT B8 2014+PASSAT B4 VARIANTPASSAT B5 VARIANTPASSAT B6 VARIANTPASSAT B7 VARIANTPASSAT B8 VARIANT

.

PHAETON

Polo

POLO 86C 1990+POLO 6N 1995+POLO 6N2 1999+POLO 9N 2001+POLO 9N3 2005+POLO 6R 2009+POLO 6C 2014+

.

SCIROCCOSHARANSHARAN 2015+

Tiguan

TIGUANTIGUAN 2011+TIGUAN 2016+

.

TOUAREGTOUAREG 2014+

Touran

TOURANTOURAN 2015+

.

TRANSPORTER T4TRANSPORTER T5TRANSPORTER T6

.

UPVENTO

Chiptuning Volkswagen


   

Neem direct contact op met ons verkoopteam voor meer informatie over uw Volkswagen

Datatechnic helpdesk 

Datatechnic

Spechthorstdwarsweg 9

7471 GJ Goor

Tel: 0547-271672

Kwaliteit door jarenlange ervaring...

   

Volkswagen staat al jaren aan kop in de verkoopstatistieken in NL. Het merk is al jaren ingeburgerd in ons land en vele modellen zijn een bekende verschijning op de wegen. Natuurlijk kent iedereen de Kever, om maar te zwijgen van z'n opvolger : de Golf. Miljoenen rolden er al van de band. De VW Bus is wereldberoemd en menigeen heeft er in gezeten. Vele bouwbedrijven zijn er mee begonnnen en rijden er nu nog mee. VW staat bekend als de uitvinder van de TDI en heeft er terecht een wereldwijde reputatie mee opgebouwd. Inmiddels spreken we van de VAG en zijn vele modellen gebouwd op een platform wat ze delen met broers en zusters uit de groep. De laatste ontwikkeling is de Bluemotion technologie. Deze brandstofbesparingstechnologie wordt opgrote schaal toegepast. Ook is VW inmiddels niet alleen meer de producent van kleine modellen , maar ook de grotere middenklassers zijn vertegenwoordigd. De Passat is een standaard geworden waar veel anderen mee vergeleken worden. Daarboven zit een segment waar klasse een apart woord is geworden. Een Phaeton met de beroemde W12 motor spreekt een ieder tot de verbeelding. Toch is VW z'n afkomst niet vergeten en brengt het al jaren ook kleinere modellen met succes op de markt. We denken daarbij aan de Fox, Polo, Lupo en, de laatste telg, de Up. Ook bij het MKB is VW groots vertegenwoordigd met de compacte Caddy, Transporter en de grotere versies zoals de Crafter en de LT.

Uiteraard levert Datatechnic tuning voor alle modellen en motoren. We hebben de meest moderne apparatuur ter beschikking om Uw kostbare bezit te voorzien van een diagnose. Een onmisbare hulpmiddel voor het tunen.

Vaak kunnen we zelfs de complete onderhoudshistorie laten zien. Storingsmeldingen worden uitgelezen en eventueel, op verzoek gewist.

Een vertrouwd gevoel, een vertrouwd adres!« Terug naar het overzicht