Multi-channel chipmodule PME

02-11-2017

Datatechnic ontwikkelt en produceert plug & drive tuningsystemen welke de signalen van de originele fabriekscomputer manipuleren. Met behulp van onze software kunnen wij de computer van uw auto aan uw wensen aanpassen. Zo kunnen wij het acceleratievermogen regelen, waardoor uw auto eenvoudiger een caravan of aanhanger kan trekken.

Datatechnic levert voor ieder type auto, diesel of benzine een pasklare tuningset.

Onze systemen worden middels pasklare stekkers tussen de kabelboom van uw auto gemonteerd. Het systeem is eenvoudig weer te verwijderen door de stekkers te demonteren. Onze systemen zijn niet traceerbaar door de werkplaatscomputer van uw dealer.

Chipmodule

De chipmodule of piggyback is de digitale externe variant van chiptuning, welke wordt toegepast bij auto's die niet gechipt kunnen worden of wanneer er om andere redenen niet in de ECU gechipt kan worden

Datatechnic eigen ontwikkeling en productie

Datatechnic ontwikkelt en produceert een eigen vrij programmeerbare chipmodule welke speciaal naar uw wensen geprogrammeerd kan worden. De Datatechnic chipmodule kan bijvoorbeeld zo ingesteld worden dat uw auto in het onderste toerengebied aanzienlijk sneller wordt, en ook nog eens een kleine 15% brandstof bespaart.

Terug

Copyright by:    Datatechnic Chiptuning BV   1996 - 2019